1
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
2
مدرس زبان اسپانیانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
چکیده
تحلیل استعاره های مفهــومی در طــبقات استعاره های جهتی، هستیشناختی و ساختی دشواری هایی را موجب می شود،زیرا گاهی یک اسم نگاشت هم در طبقة استعاره های ساختی و هم در طبقة استعاره های هستی شناختی واقع می شود. این مسأله نظری نگارندگان مقاله را بر آن داشت تا در یک بررسی مقابله ای بینازبانی، با تکیه بر نمونه هایی از زبان های فارسی و اسپانیایی نظریة معاصر استعاره را مورد بازنگری قرار دهند. در این پژوهش، تغییراتی در طبقه بندی استعاره های مفهومی صورت گرفت که می تواند توصیف دقیق تری از انواع استعاره های مفهومی به دست دهد. در قالب طبقه بندی جدیدی که برای تحلیل استعاره های مفهومی در این مقاله پیشنهاد شده است، به جای طبقات استعاره های هستی شناختی و ساختی، سه طبقه دیگر به همراه زیرشاخه هایشان معرفی شده که کارآیی نظری آن را شواهد بینازبانی مورد تأیید قرار داده است.
افراشی, آزیتا, & حسامی, تورج. (1392). تحلیل استعاره های مفهومی در یک طبقه بندی جدید با تکیه بر نمــونه هایی از زبان های فارسی و اسپانیایی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 3(5), 141-165.
MLA
آزیتا افراشی; تورج حسامی. "تحلیل استعاره های مفهومی در یک طبقه بندی جدید با تکیه بر نمــونه هایی از زبان های فارسی و اسپانیایی". پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 3, 5, 1392, 141-165.
HARVARD
افراشی, آزیتا, حسامی, تورج. (1392). 'تحلیل استعاره های مفهومی در یک طبقه بندی جدید با تکیه بر نمــونه هایی از زبان های فارسی و اسپانیایی', پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 3(5), pp. 141-165.
VANCOUVER
افراشی, آزیتا, حسامی, تورج. تحلیل استعاره های مفهومی در یک طبقه بندی جدید با تکیه بر نمــونه هایی از زبان های فارسی و اسپانیایی. پژوهش های زبان شناسی تطبیقی, 1392; 3(5): 141-165.